Fietsen

BakfietsenCrosshybridesDesignfietsenElektrische fietsenKinderfietsenLoopfietsenMoederfietsenMountainbikesOmafietsenRacefietsenRacehybridesSpeciaalfietsenSporthybridesStadsfietsenStadshybridesTransportfietsenTrekkingfietsenVouwfietsen

Merken

AlpinaBSPBullsCortinaDahonDollyGazelleJohnny LocoLief!MeridaPegasusTrekUnionUrban

Fietsen

CrosshybridesElektrische fietsenKinderfietsenMoederfietsenMountainbikesSporthybridesStadsfietsenStadshybrides

Merken

AlpinaBatavusBullsCortinaGazelleGiantKogaMercureMontegoMulticyclePopalRaleighSparta
Banden Fietscomputers Fietsdragers Fietszitjes Gadgets / diversen Helmen & Brillen Kinderaccessoires Kleding Kratten Manden Onderhoud Opruiming Schoenen Sloten Tassen Verlichting Zadels

OPENINGSTIJDEN


Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8:30 t/m 18:00
Woensdag:  8:30 t/m 18:00
Donderdag:  8:30 t/m 20:00
Vrijdag:  8:30 t/m 18:00
Zaterdag:  8:30 t/m 17:00
Zondag:  Gesloten
 
In de maanden november, december, januari en februari hebben wij geen koopavonden.

U kunt voor de winkel gratis parkeren!

Afhalen - bezorgen

Afhalen
U kunt ervoor kiezen om uw fiets bij ons af te halen. Een voordeel van deze methode is dat u geen verzendkosten betaalt.  Zodra uw fiets gereed is, nemen wij contact met u op om af te spreken wanneer u de fiets komt halen. Betaling per PIN geniet onze voorkeur (vaak is het betalingslimiet van uw pas € 2500,- bij twijfel bel uw bank). Contant betalen is uiteraard ook mogelijk.

Bezorgen
U kunt uw fiets laten bezorgen door onze externe vervoersdienst welke de fiets(en) met zorg aan huis aflevert. Bestelde onderdelen en accessoires worden bezorgd met PostNL. Indien u binnen het bestelproces kiest voor de optie bezorgen wordt uw fiets bij ons ingepakt in een grote kartonnen doos. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat u een bouwpakket thuis krijgt. Onze monteurs maken uw fiets geheel rijklaar in onze deskundige werkplaats. De gehele fiets wordt gecontroleerd, de remmen en de versnellingen worden afgesteld en de banden netjes op spanning gepompt. Om de fiets schadevrij bij u af te leveren worden de pedalen gedemonteerd en het stuur gedraaid. Onze vervoersdienst draait netjes de pedalen in de fiets en stelt stuur en zadel af op uw hoogte. U kunt dus direct genieten van uw nieuwe fiets!

Bezorgkosten:
Fiets per fiets € 27,95
Kinderfiets per fiets € 14,95
Fietsdrager € 4,95
Kinderkar € 4,95
Accessoires € 4,95

Bij bestelling van een fietsdrager, kinderkar of accessoires in combinatie met een fiets, vervallen de bezorgkosten van de fietsdrager, kinderkar of accessoires.Deel het met uw vrienden!


NIEUWS


Peter Macco Olympische Mega Deal Dagen
Van zaterdag 24 Februari t/m Woensdag 28 Februari zijn bij Peter Macco "Alles voor uw fiets!" de Olympische Mega Deal Dagen. Meer dan 300 modellen extra in prijs verlaagd. »

AANBIEDINGEN


Kinderzitjes
Vanaf € 55,-

Abus Ionus kettingslot
Nu voor € 31,99

Cordo fietscomputer CRD 10
Van € 49,99 voor € 24,99

Fietsendragers
Vanaf € 365,-

Nieuws
Werkplaatsafspraak
Fietsverhuur

Reviewspot